YRITYS JA YHTEYSTIEDOT

 

STC Tuotanto Oy


Y-tunnus 3272922-6
Möhköntie 3 o
82900 Ilomantsi
info@stctuotanto.fi

045 259 8112

Yrityksemme

STC Tuotanto on sekoitus rakkautta, harrastusta ja työtä. Olemme media-alan moniosaaja, jolta luontuu niin valokuvaus, videokuvaus, 360-kuvaukset ja virtuaaliympäristöjen rakentaminen.

STC Tuotantoa edeltävä SkyTeamCopter sai alkunsa Antin halusta valjastaa luova ammattitaitonsa yritysten avuksi. Myöhemmin Jani ja Arto liittyivät yrityksen vahvuuksiin, tuoden mukanaan oman osaamisensa. Nykyään kunkin kiinnostuksen kohteet ja lahjat onkin valjastettu parhaaseen mahdolliseen käyttöön. STC haluaakin yhdistää eri alojen lahjakkuuksia, kokeilla uutta ja luoda uusia ideoita asiakkaiden eduksi.

Jotta tämän toteuttaminen on mahdollista, muuntautui SkyTeamCopterista STC Tuotanto Oy:ksi maaliskuussa 2022. Yrityksemme arvot ja toimintatavat pysyvät edelleen samoina, vaikka nimi ja logo muuttuivatkin. Annamme edelleen enemmän kuin lupaamme, autamme yrityksiä hyödyntämään markkinointiin uusimpia virtuaali- ja kuvaustekniikoita. Teemme taustatyötä voidaksemme auttaa yrityksiä menestymään parhaalla mahdollisella tavalla heidän visuaalisessa markkinoinnissaan.

Sijaitsemme

Möhköntie 3o, 82900 Ilomantsi

Olemme

Henkilökunta

Arto
Väänänen
Valo- ja videokuvaus / projektien johtaminen, virtuaaliympäristöt
Jani
Ahponen
Virtuaaliympäristöjen kuvaus ja tekninen tuotanto, valokuvaus, videokuvaus
Oikku
Osa-aikainen toimistokoira

Ota meihin yhteyttä

Älä lähetä lomakkeella arkaluontoisia henkilötietoja