REFERENSSIT

Tutustu tarkemmin tuotantoihimme

Ota yhteyttä

 

 

TUOTANTOJA

360-virtuaaliympäristöt

"Upeat yksityiskohdat esiin pikselin tarkkuudella"

360-virtuaaliympäristöillä tuot kohteesi upeat yksityiskohdat esiin pikselin tarkkuudella, autenttisena ja informaatiotäyteisenä.
Katsoja pääsee liikkumaan virtuaalitodellisuudessa kuin olisi itse paikan päällä ja tutkimaan yksityiskohtia info-pisteiden avulla.

Katso alta esimerkkejä

Matterport 3D/360-virtuaaliympäristöt

"Nopea ja kustannustehokas"

Matterport-esitys on nopea ja kustannustehokas tapa tehdä kohteestasi näyttävä virtuaaliympäristö,
kuten kiinteistövälityksessä myynnin tueksi, tai juhla-,  kokous- ja majoitustilojen ja muiden kiinteistöjen esittelyyn.

Katso alta esimerkkejä

Virtuaaliset 360 Palvelukartat

360 Palvelukartat esittelevät Pohjois-Karjalaisia kuntia, kaupunkeja ja niiden palveluita innovatiivisella ja mieleenpainuvalla tavalla. Alueen yritykset ja palvelut ovat nähtävissä virtuaalisesti omassa ympäristössään yhteen kootulla alustalla. Pääset tutustumaan eri paikkakuntien karttoihin klikkaamalla kunnan nimeä alapuolelta. Ajankohtaisista uutisista seuraat mitä 360 Palvelukartoille kuuluu.

Kuvagalleriat

 

Asiakkaitamme

 

mantsinen logo
endomines finland oy logo
ilomantsin sotatie logo
Kesla logo
el toro logo
parppeinpirtti logo
Neova group logo.
cubeor oy ltd logo
Ilomantsin kunta logo.
Nurmeksen kaupunki logo.
Lieksan kaupunki logo.
Heinäveden kunta logo.

Asiakkaiden kommentteja

Kun omat, yrityksen sisäiset resurssit ovat rajalliset, arvostaa ja edellyttää yhteistyökumppanissa otetta, mikä näyttäytyy aktiivisena, idearikkaana ja hyvin asiakkaan liiketoimintaa ja tuotteita ymmärtävänä toimintana. Ja onhan sillä todella iso merkitys, että henkilöiden kanssa on mukava kommunikoida ja tehdä yhteistyötä!

Mari Riissanen
Markkinointikoordinaattori, Mantsinen

 

 

Petkeljärvi on alueena melko vaikeasti hahmotettava. Koen, että virtuaaliesitys auttaa hahmottamaan alueen paremmin ja asiakas pystyy saamaan käsityksen esimerkiksi siitä, mistä voi kajakin laskea vesille tai minkä kokoinen leirintäalue on. Uskon, että tilojen etukäteen näkeminen vaikuttaa asiakkaan päätökseen tulla Petkeljärvelle.

Työskentely STCn kanssa on ollut helppoa. Kuvat, videot ja virtuaaliesitykset ovat olleet hyvin laadukkaita.

Nina Tähti
Matkailuyrittäjä, Petkeljärvi Center

STCn kanssa yhteistyö on ollut saumatonta ja joustavaa. Koen, että meidän toiveita on kuunneltu ja valmistuneet työt ovat olleet juuri meidän yrityksen näköisiä ja mikä parasta, ne ovat valmistuneet suunnitellussa aikataulussa.
Olipa tarve sitten kuville tai videoille, suosittelen lämpimästi yhteistyötä STCn kanssa.

Marjo Niiranen
Ravintoloitsija, Ravintola Parppeinpirtti

Yhteistyökumppanimme