RAVINTOLA PARPPEINPIRTTI

Case

Case

RAVINTOLA PARPPEINPIRTTI

Ravintola Parppeinpirtti on karjalaisen ruokakulttuurin helmi Ilomantsissa.

Tuotimme Ravintola Parppeinpirtille Matterport 3D/360 virtuaaliympäristön ja kuvasimme markkinointikuvia vuosina 2020 ja 2022. Yrittäjä Marjo Niirasesta kuvasimme videon Maakunnan Vuoden Yrittäjä -palkinnon luovutustilaisuuteen. 

 

Asiakkaan kommentti

Itse ollaan tykätty virtuaaliesityksestä. Uusien verkkosivujen myötä virtuaaliesitystä tullaan käyttämään enemmän markkinoinnissa ja tilojen esittelyssä potentiaalisille asiakkaille, esimerkiksi häävieraille, jotka haluavat tutustua tiloihin muutenkin kuin kuvien kautta. Samalla tullaan seuraamaan miten asiakkaat löytävät ja kokevat sen.

Kuvat ja videot ovat olleet hyviä ja laatu on ollut hyvä. Esimerksi Yrittäjä-juhlaan tehdystä videosta on tullut paljon kehuja, myös ulkopuolisilta. Se on laadukkaasti tehty ja palvelee monessa eri käyttötarkoituksessa. Sama video toimii myös muun muassa rekrytoinnin tukena.

STCn kanssa yhteistyö on ollut saumatonta ja joustavaa. Koen, että meidän toiveita on kuunneltu ja valmistuneet työt ovat olleet juuri meidän yrityksen näköisiä ja mikä parasta, ne ovat valmistuneet suunnitellussa aikataulussa.

Olipa tarve sitten kuville tai videoille, suosittelen lämpimästi yhteistyötä STCn kanssa.

Marjo Niiranen
Ravintoloitsija

 

Parppeinpirtin nettisivu