Vieraile virtuaalisesti

Virtuaaliset museo- ja näyttelykierrokset

 

 

Kysy lisää

 

 

 

Virtuaaliympäristö ja ohjattu kierros

Virtuaaliympäristö mahdollistaa kuvan pyörittelyn lisäksi liikkumisen esityksellä sisällä. Kuvien päälle voidaan liittää painikkeita ja elementtejä, joita klikkaamalla voi avautua erilaisia toiminnallisuuksia, kuten johonkin yksityiskohtaan liittyvä teksti, kuva tai video. Virtuaaliympäristön sisällä katsoja voi liikkua ja tutkia vapaasti paikkoja.

Virtuaaliympäristöstä voidaan myös tehdä automatisoitu kierros, jolloin tilat ja toiminnot esitellään määrätyssä järjestyksessä. Ohjatun liikkumisen välissä voidaan jättää aikaa vierailijalle tutustua itsenäisesti tilaan, esineisiin ja ympäristöön. Virtuaalikierrokseen voidaan liittää virtuaalioppaan selostus.

 

Kysy lisää

Lue lisää 360 virtuaaliympäristöistä

Virtuaalilasit

Kun esitelet kohdetta mahdollisille asiakkaille kotimaassa ja ulkomailla, VR-laseilla saat aikaan kiinnostavuutta ja muistettavuutta. Voit esitellä kohdettasi VR-laseilla esimerkiksi messuilla tai sijaintisi infopisteellä.

 

Kysy lisää

Virtuaalinen markkinointikeino

Voit esitellä kohdettasi mieleenpainuvasti etäkokouksissa, messuilla tai tapahtumissa. 360 virtuaaliympäristön Iinkki on helppo jakaa esimerkiksi sähköpostissa tai sosiaalisessa mediassa.

 

Kysy lisää

Käytä mobiilissa

360 virtuaaliympäristöt toimivat myös mobiilissa. Tarvittaessa esityksen saa ladattua mobiililaitteelle, jolloin sitä voi käyttää alueella, jossa verkkoyhteyksiä ei ole.

 

Kysy lisää

Asiakkaan kommentti

Tässä yksityiskohdat on nähtävissä jopa paremmin kuin kohteessa itsessään. Aurinkoisena päivänä kun astut pimeään, ei silmä havaitse siellä yksityiskohtia tarkasti. Mutta tässä kuvassa pystyt näkemään kaikki yksityiskohdat

 

Kysy lisätietoja 360 virtuaaliympäristöistä Antilta

 

Antti Ikonen
045 259 8112
antti@stctuotanto.fi

 

Ota yhteyttä lomakkeella