VIDEOPALVELUT

Tarinankerrontaa ja tunne-elämyksiä

Haluatko herättää tunteita ja välittää viestisi vaikuttavasti? Laadukas videotuotanto on avain onnistuneeseen markkinointiin ja myyntiin. Tarjoamme suunnitelmallisia ja tuloksellisia videopalveluita, jotka tuovat esiin yrityksesi tarinan ja arvot.

 

Videotuotanto — Käsikirjoituksesta toteutukseen

Nosta yrityksesi esiin kilpailijoista suunnitelmallisella ja vaikuttavalla videotuotannolla. Me suunnittelemme ja toteutamme videosisältöjä, jotka sulautuvat saumattomasti yrityksesi brändiin. Videot eivät ainoastaan heijasta yrityksesi identiteettiä, vaan ne myös viestivät tavoitteellisesti vastaten markkinoinnin ja myynnin tarpeisiin.

Tavoitteenamme on tuottaa videotuotantoja, jotka eivät ole pelkästään visuaalisesti vaikuttavia, vaan myös strategisesti suunniteltuja. Näin varmistamme, että jokainen video palvelee yrityksesi pitkän aikavälin päämääriä ja erottuu positiivisesti kilpailijoiden joukosta. Luomme videosisältöä, joka vahvistaa brändiäsi ja edistää liiketoimintaasi.

 

Muut videopalvelut

Kaipaatko tärkeiden hetkien, tapahtumien tai tilaisuuksien ikuistamista laadukkaasti? Tarjoamme korkeatasoista videokuvausta ammattitaidolla, oli kyseessä sitten yrityksesi tai yksityishenkilön tarve. Panostamme laatuun käyttäen aina ammattitason kuvausvälineitä ja hyödyntäen innovatiivista ilmakuvausta, joka lisää videoihin ainutlaatuista ulottuvuutta. Tavoitteenamme on tuoda esiin tapahtumien todellinen tunnelma ja tallentaa ne ikimuistoisiksi kokemuksiksi, tarjoten samalla korkealaatuista ja arvokasta videomateriaalia.

 

Jälkituotantopalvelut

Tarjoamme myös editointipalveluita jo olemassa oleville videomateriaaleille, mahdollistaen asiakkaillemme mahdollisuuden muokata niitä omien toiveidensa mukaisesti ja luoda näin entistä vaikuttavampia lopputuloksia. Palvelumme kattavat ammattitaitoisen editointityön, jonka avulla voimme parantaa ja hienosäätää videomateriaalia tarpeidesi mukaisesti. Tämä palvelu tarjoaa lisäarvoa jo olemassa oleviin tuotoksiin, tuoden esiin niiden potentiaalin ja varmistaen, että ne vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla viestinnällisiä tavoitteitasi.

 

Pieniä ja suuria

Haluamme palvella intohimolla ja ammattitaidolla sekä pieniä että suuria yrityksiä. Koko skaalalla varmistamme yksilöllisen ja huolellisen lähestymistavan jokaiseen projektiin, oli kyseessä sitten pieni mainosvideo tai laajamittainen yritystapahtuman dokumentointi.

Suuremmissa tuotannoissa teemme yhteistyötä kumppaneidemme kanssa. Yhteistyöllä voimme varmistaa, että suuretkin videotuotannot onnistuvat saumattomasti, laadusta tinkimättä. Olipa kyseessä sitten lyhyt tuote-esittely tai TV-mainos, olemme valmiita luomaan vaikuttavaa sisältöä yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

 

Erilaisia videotuotannon ja videokuvauksen mahdollisuuksia:

Mainosvideot: Luo huomiota herättäviä mainosvideoita, jotka tehostavat yrityksesi näkyvyyttä ja houkuttelevat uusia asiakkaita.

Yritysesittelyt: Tarjoa potentiaalisille asiakkaille selkeä ja vaikuttava kuva yrityksestäsi tai palveluistasi yritysesittelyvideoiden avulla.

Tuotekuvaukset: Esittele tuotteitasi tai palveluitasi yksityiskohtaisesti ja houkuttelevasti tuote-esittelyvideoilla.

Rekrytointivideot: Käytä rekrytointivideoita henkilöstön, asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden äänenä ja luo henkilökohtaisempaa yhteyttä kohdeyleisöön.

Koulutusvideot: Kouluta videoiden avulla, tarjoten selkeää ja helposti lähestyttävää sisältöä, joka tehostaa asioiden ja käsitteiden omaksumista visuaalisesti.

Tapahtumadokumentointi: Tallennamme tapahtumiasi ja tilaisuuksiasi ammattitaitoisesti.

Ilmakuvaus: Lisää visuaalista näyttävyyttä ilmakuvausmateriaalilla, joka tarjoaa uusia ja ainutlaatuisia näkökulmia.

Live-lähetykset: Osallista yleisöä reaaliaikaisilla live-lähetyksillä tapahtumista tai seminaareista.

 

Kumppaninamme saat käyttöösi kokonaisvaltaisen videopalvelun, joka herättää tunteita ja jättää pysyvän vaikutuksen katsojiin. Ota yhteyttä, ja luodaan yhdessä unohtumaton tarina!

TEKEMIÄMME VIDEOTUOTANTOJA

Ilomantsin Sotatie

Öykkösenvaaran tarina

Sotatie.fi

Mantsinen Oy Ltd

Kesla Oyj

Koitadesign, yritysesittelyvideo

Rakennusliike Atlaspoint Oy

Ilomantsin ev.-lut. kirkon remontin ja muutostöiden videokuvaus

Endomines Finland Oyj

Novactor

Neova Group

 

Timelapse kameramme seurasi Ilomantsin aktiivihiilitehtaan valmistumista.