Vieraile virtuaalisesti

360 virtuaaliympäristöt matkailuyrityksille

 

Kysy lisää

 

 

 

360 virtuaaliympäristö

Esittele yritystäsi ja tilojasi todenmukaisesti virtuaaliympäristöllä. Virtuaaliympäristö mahdollistaa liikkumisen esityksellä sisällä. Kuvien päälle voidaan liittää painikkeita ja elementtejä, joita klikkaamalla voi avautua erilaisia toiminnallisuuksia. Virtuaaliympäristön sisällä katsoja voi liikkua ja tutkia vapaasti paikkoja. Tutustumalla vapaasti tiloihin, asiakas voi tietää mitä odottaa kohteelta ja mitä mahdollisuuksia on tarjolla. Oikein valittu vaihtoehto saa asiakkaan antamaan positiivista palautetta.

 

Kysy lisää

Lue lisää 360 virtuaaliympäristöistä

Virtuaalilasit

Kun esitelet kohdetta mahdollisille asiakkaille kotimaassa ja ulkomailla, VR-laseilla saat aikaan kiinnostavuutta ja muistettavuutta. Voit esitellä kohdettasi VR-laseilla esimerkiksi messuilla tai sijaintisi infopisteellä.

 

Kysy lisää

Virtuaalinen markkinointikeino

Voit esitellä tiloja, aktiviteettejä ja ympäristöä mieleenpainuvasti messuilla ja tapahtumissa. 360 virtuaaliympäristön Iinkki on helppo jakaa kiinnostuneille sähköpostissa tai sosiaalisessa mediassa.

 

Kysy lisää

Käytä mobiilissa

360 virtuaaliympäristöt toimivat myös mobiilissa. Tarvittaessa esityksen saa ladattua mobiililaitteelle, jolloin sitä voi käyttää alueella, jossa verkkoyhteyksiä ei ole tai ne ovat heikot.

 

Kysy lisää

Asiakkaan kommentti

Petkeljärvi on alueena melko vaikeasti hahmotettava. Koen, että virtuaaliesitys auttaa hahmottamaan alueen paremmin ja asiakas pystyy saamaan käsityksen esimerkiksi siitä, mistä voi kajakin laskea vesille tai minkä kokoinen leirintäalue on. Uskon, että tilojen etukäteen näkeminen vaikuttaa asiakkaan päätökseen tulla Petkeljärvelle.

Työskentely STCn kanssa on ollut helppoa. Kuvat, videot ja virtuaaliesitykset ovat olleet hyvin laadukkaita.

Nina Tähti
Matkailuyrittäjä, Petkeljärvi Center

 

Kysy lisätietoja 360 virtuaaliympäristöistä Antilta

 

Antti Ikonen
045 259 8112
antti@stctuotanto.fi

 

Ota yhteyttä lomakkeella