MANTSINEN

 

 

 

CASE

Mantsinen Group Ltd Oy

 

 

Pohjois-Karjalainen perheyritys, Liperissä materiaalinkäsittelykoneita ja työlaitteita valmistava Mantsinen Group toimii kansainvälisesti ja myy tuotteitaan yhdessä jälleenmyyjäverkostonsa kanssa. Mantsisen koneita ja työlaitteita käytetään pääasiassa satamissa ja terminaaleissa erilaisissa lastaus ja purkuoperaatioissa. Materiaalinkäsittelykoneiden valmistamisen lisäksi Mantsinen tuottaa Suomessa logistiikkapalveluja metsä- ja terästeollisuudelle.

Olemme tuottaneet Mantsiselle useita 360-kuva virtuaaliympäristöjä materiaalinkäsittelykoneiden myynnin tueksi. Samalla tekniikalla toteutimme Liperin tehtaasta virtuaalisen tehdaskierroksen. Lisäksi olemme tehneet erilaisia videoita esimerkiksi työlaitteista, joista näet esimerkkejä tällä sivulla.

 

Asiakkaan kommentti

STC Tuotannon kanssa yhteistyön tekeminen on ollut sujuvaa ja helppoa. Kun omat, yrityksen sisäiset resurssit ovat rajalliset, arvostaa ja edellyttää yhteistyökumppanissa otetta, mikä näyttäytyy aktiivisena, idearikkaana ja hyvin asiakkaan liiketoimintaa ja tuotteita ymmärtävänä toimintana. Ja onhan sillä todella iso merkitys, että henkilöiden kanssa on mukava kommunikoida ja tehdä yhteistyötä!

Mari Riissanen
Markkinointikoordinaattori, Mantsinen

 

Mantsinen.com

 

 

 

 

 

 

 

MANTSINEN 300R materiaalinkäsittelykone | Virtuaaliympäristö

 

Yhdessä Mantsisen markkinointitiimin kanssa suunnittelimme ja toteutimme materiaalinkäsittelykoneesta yksityiskohtaisen ja helppokäyttöisen virtuaaliympäristön.
Virtuaaliympäristön avulla potentiaaliselle asiakkaalle voidaan heti esitellä koneen laatua, ominaisuuksia ja toimintoja. 

Tästä virtuaaliympäristöön

 

 

 

MANTSINEN 300M koneen laivaus Floridaan | Video

 

Katso lisää videoita

Virtuaalinen tehdaskierros

Virtuaalisella tehdaskierroksella voidaan esitellä asiakkaalle tuotantotilojen puhtautta, ekologisuutta, turvallisuutta, tehokkuutta ja laatua,
vaikka tiloihin ei fyysisesti pääse, esimerkiksi hygienia- tai turvallisuusmääräysten vuoksi.

Tehdaskierroksesta voimme näyttää vain ulkoalueet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso Mantsinen 300R koneen virtuaalikierros tästä